Ruokalista
Ruokalistamme ovat huippuosaamisella koottuja kokonaisuuksia päivän parhailla vivahteilla.
A’la Carte
24.4.2023-31.5.2023
KLUBI MENU 62
Burrata di Bufala-juustoa, hiillostettua parsaa ja pinjansiemeniä
Diwald Grünerveltliner vom Löss, Itävalta 69,00 € (75 cl) / 16,00 € (16 cl)
***
Bressen kanaa, rapea koipiconfit-kroketti ja vaaleaa vermuttikastiketta
Wolfberger La Louve Pinot Noir, Ranska 79,00 € (75 cl) / 17,00 € (16 cl)
***
Vaniljaliemessä haudutettua raparperia, mansikkaa ja samppanjasorbettia
Beerenauslese, Itävalta 12,00 € (8 cl)
Pöytävaraukset sekä kabinettivaraukset toivomme sähköpostilla: myyntipalvelu@klubinravintola.fi.
Puhelimitse meidät tavoittaa klo 9.00 – 16.30 numerosta 050 572 1531.
Alkuruoat
Silakoita ” boquerones ”, savustettua sillinmätiä ja grillattua leipää 16,00 €
Burrata di Bufala-juustoa, hiillostettua parsaa ja pinjansiemeniä 15,00 €
Haudutettua parsaa hollandaise 16,00 €
Suomalaisen Klubin kalalautanen ja tilliperunaa 18,00 € / 24,00 €
Pääruoat
Klubin viikon kala keittiön tapaan 32,00 €
Bressen kanaa, rapea koipiconfit-kroketti ja vaaleaa vermuttikastiketta 36,00 €
Haudutettua parsaa, hollandaisekastiketta ja uppomuna 27,00 €
Suomalaisen Klubin läskisoosi ja perinteiset lisäkkeet 21,00 €
Jälkiruoat
Vaniljaliemessä haudutettua raparperia, mansikkaa ja samppanjasorbettia 13,00 €
Viikon jälkiruoka 11,00
Pientilan juustoa ja klubin hilloketta 10,00



Avoinna
ma – to 11 – 23 | pe 11 – 22
Keittiö 11.30 – 21.30
Palvelemme myös aukioloaikojen ulkopuolella sopimuksen mukaan.
Osoite
Kansakoulukuja 3 A
00100 Helsinki
Ota yhteyttä
myyntipalvelu@klubinravintola.fi
050 572 1531
Klubiravintolan asiakkaana tuet suomalaisten hyvinvointia. Lue lisää: www.kanresta.fi