Ruokalista

Ruokalistamme ovat huippuosaamisella koottuja kokonaisuuksia päivän parhailla vivahteilla.

A’la Carte

24.4.2023-31.5.2023

 

 

         

KLUBI MENU 62

Burrata di Bufala-juustoa, hiillostettua parsaa ja pinjansiemeniä

 Diwald Grünerveltliner vom Löss, Itävalta 69,00 € (75 cl) / 16,00 € (16 cl)

***

Bressen kanaa, rapea koipiconfit-kroketti ja vaaleaa vermuttikastiketta

 Wolfberger La Louve Pinot Noir, Ranska 79,00 € (75 cl) / 17,00 € (16 cl)

***

Vaniljaliemessä haudutettua raparperia, mansikkaa ja samppanjasorbettia

 Beerenauslese, Itävalta 12,00 € (8 cl)

 

Pöytävaraukset sekä kabinettivaraukset toivomme sähköpostilla: myyntipalvelu@klubinravintola.fi.
Puhelimitse meidät tavoittaa klo 9.00 – 16.30 numerosta 050 572 1531.

Alkuruoat

 

                                                Silakoita ” boquerones ”, savustettua sillinmätiä ja grillattua leipää 16,00 €

                                                 Burrata di Bufala-juustoa, hiillostettua parsaa ja pinjansiemeniä 15,00 €

                                                                            Haudutettua parsaa hollandaise 16,00 €

                                                    Suomalaisen Klubin kalalautanen ja tilliperunaa 18,00 € / 24,00 €

 

Pääruoat

 

Klubin viikon kala keittiön tapaan 32,00 €

 

Bressen kanaa, rapea koipiconfit-kroketti ja vaaleaa vermuttikastiketta 36,00 €

 

Haudutettua parsaa, hollandaisekastiketta ja uppomuna 27,00 €

 

Suomalaisen Klubin läskisoosi ja perinteiset lisäkkeet 21,00 €

 

 

Jälkiruoat

Vaniljaliemessä haudutettua raparperia, mansikkaa ja samppanjasorbettia 13,00 €

Viikon jälkiruoka 11,00

Pientilan juustoa ja klubin hilloketta 10,00

 

Avoinna

ma – to 11 – 23 | pe 11 – 22

Keittiö 11.30 – 21.30

Palvelemme myös aukioloaikojen ulkopuolella sopimuksen mukaan.

Osoite

Kansakoulukuja 3 A
00100 Helsinki

Ota yhteyttä

myyntipalvelu@klubinravintola.fi
050 572 1531

Klubiravintolan asiakkaana tuet suomalaisten hyvinvointia. Lue lisää: www.kanresta.fi