Kabinetit

Klubilla on kaikille avoimet klassiset ja idylliset tilat niin kokouksiin kuin juhliin. Käytössäsi ovat kahdeksan kabinettia ja pääsali niin kahden kuin 170 hengen tilaisuuksia varten.

Mieleenpainuva tilaisuus

Historiaa ja tarinoita täynnä olevat Klubiravintolan idylliset ja monipuoliset kabinetit tarjoavat mieleenpainuvat puitteet kokouksiin, tapahtumiin, juhliin ja yksityistilaisuuksiin.

Eri kokoisissa kabineteissamme illastat tai pidät kokouksen oman seurueen kesken turvallisesti.

Kabinetteihin voit tilata kokouspakettien tarjoilut, päivällisen, illallisen tai lounaan suoraan ruokalistaltamme  tai vaihtoehtoisesti suunnittelemme teille kokonaisuuden toiveidenne mukaisesti.

klubiravintola

Valtteri Sipilä

Valtteri Sipilän huone sopii 4-8 hengen tilaisuuksiin. Tila on loistava esimerkiksi kokouksiin, tiimilounaisiin tai syntymäpäiväillallisiin.

Kabinetti sijaitsee Klubiravintolan 7. kerroksessa

Valtteri (Walter) Sipilä (1869-1942) oli Klubin jäsen jo vuodesta 1902 ja kunniajäsen vuodesta 1929. Sipilä keräsi yli 500 muotokuvaa suomalaisen sivistyselämän vaikuttajista ja lahjoitti ne Klubille, nämä kuvat ovat nähtävillä Sipilä-kabinetin seinillä.

Hermanni

Hermanni-kabinetti sopii 10-22 hengen tilaisuuksiin. Tilassa järjestät loistavasti jo hiukan suuremmat kokoukset, workshopit tai juhlat. Käytössäsi on tarvittaessa myös kokoustekniikka.

Kabinetti sijaitsee Klubiravintolan 6. kerroksessa.

Nimi juontaa juurensa Klubin 1. kunniajäsenestä Herman Liikasesta.

Arvo Ylppö

Arvo Ylppö on 4-6 henkilölle sopiva kabinetti. Tila sopii erinomaisesti pieniin kokouksiin kuten johtoryhmän kokoontumisiin.

Kabinetti sijaitsee Klubiravintolan 7. kerroksessa.

Arkkiatri, lasten tautiopin professori ja suomalaisen neuvolajärjestelmän kehittäjä Arvo Ylppö (1887-1992) oli Suomalaisen Klubin jäsen vuodesta 1937 lähtien. Ylppö-kabinetista löytyy skruuvi-pöytä, jonka ahkera harrastaja Ylppö oli.

Erkki Tanttu

Erkki Tanttu on Klubin pienimpiä kabinetteja. Viihtyisä tila sopii 2-4 hengen pieniin kokouksiin ja tapaamisiin tai esimerkiksi työhaastatteluun.

Kabinetti sijaitsee Klubiravintolan 7. kerroksessa.

Tanttu-kabinetin seiniä koristavat sanaparsikokoelman piirrokset ovat suomalaisen kuvittajan ja taidegraafikko Erkki Tantun (1907-1985) teoksia.

suomalainen_klubi
kokoustila_klubi

Pohjolasali

Pohjolasali on 10-22 henkilölle sopiva viihtyisä kabinetti. Tilan varusteluun kuuluu esitysnäyttö ja kevyt äänentoistolaitteisto. Se sopii mainiosti sekä kokouksiin että juhliin.

Kabinetti sijaitsee Klubiravintolan sisääntulokerroksessa.

Pohjola-kabinetin seinää koristaa Keskiviikko-kerho -nimeä kantava maalaus, joka paljastettiin kun Klubi siirtyi Kansakoulukujalle vuonna 1959. Maalauksessa on kuvattuna 24 aikansa vaikuttajaa ja poliitikkoa mielipiteineen oikealta vasemmalle. Kaikki Klubin jäsenet eivät hyväksyneet teosta ja se vietiin UPM-Kymmenen pääkonttorin seinälle Valkeakoskelle. Aikojen ja mielipiteiden muuttuessa POHJOLA tilasi Aarne Nopsasen pojalta jäljennöksen maalauksesta, joka valmistuttuaan asetettiin kabinetin seinälle ja kabinetti sai nimen Pohjola.

Pankki

Pankki on 10-28 henkilölle sopiva kabinetti. Tila sopii erinomaisesti kokouksiin lounaan tai illallisen äärellä. Tilasta löytyy nykyaikainen kokouslaitteisto.

Kabinetti sijaitsee Klubiravintolan sisääntulokerroksessa.

Pankki-kabinetti on nimensä mukaisesti omistettu Kansallis-Osake-Pankille (KOP) ja kabinetin seinää koristaa KOP:n orava-tunnus.

Pankki- ja edellä mainittua Pohjola-kabinettia kutsutaan Klubin ottopojiksi.

Väinö Vähäkallio

Väinö Vähäkallio on intiimi kabinetti. Valoisa tila rakentuu pöydän ympärille, johon mahtuu 4-10 henkilöä. Tilan varusteluun kuuluu kokouslaitteisto.

Kabinetti sijaitsee Klubiravintolan 7. kerroksessa.

Arkkitehti Väinö Vähäkallio (1886-1959) oli Suomalaisen Klubin jäsen vuodesta 1920. Vähäkallio suunnitteli nykyisen Klubitalon ja hänen suunnittelemia rakennuksien julkisivujen piirroksia voi nähdä kabinetin seinillä.

Johtokunta

Johtokunta-kabinetti sopii loistavasti esimerkiksi juuri johtokunnan tapaamisiin tai juhlaillalliseen. Tilaan mahtuu istumaan 10-22 henkeä. Käytössäsi on myös kokoustekniikka.

Kabinetti sijaitsee Klubiravintolan 7. kerroksessa.

Johtokunta-kabinetin seiniä koristavat teokset Marsalkka Mannerheimistä sekä päämajamestari A.F. Airosta. 

Pääsali

Pääsali sopii 40-100 hengen tilaisuuksiin, jonka lisäksi voimme yhdistää pääsaliin myös Pankki- ja Pohjolakabinetit jolloin tilaa löytyy 170 hengen tilaisuuteen. Tilassa ammatilaistason flyygeli.

Pääsali sijaitsee Klubiravintolan sisääntulokerroksessa.

Henkilökuntamme suunnittelee tapahtumasi intohimolla ja toteuttaa tarjoilut räätälöidysti tilaisuuteesi sopivaksi.

Ota yhteyttä

Henkilökuntamme auttaa mielellään mieltä painavissa kysymyksissä, oli sitten kysymyksessä tilavaraus, tarjouspyyntö tai jokin muu asia.

Avoinna

ma – to 11 – 23  |  pe 11 – 22
Keittiö 11.30 – 21.30

Palvelemme myös aukioloaikojen ulkopuolella sopimuksen mukaan.

Osoite

Kansakoulukuja 3 A
00100 Helsinki

Ota yhteyttä

myyntipalvelu@klubinravintola.fi
050 572 1531

Myyntipalvelu on avoinna arkisin

klo 9-16.30 välisenä aikana.

Klubiravintolan asiakkaana tuet suomalaisten hyvinvointia. Lue lisää: www.kanresta.fi